FRONTWEBSITE.jpg
tabloo-margot_het-diner.jpg
IMG_3199.JPG
tabloo-margot-projects.jpg
DSC02950.JPG
Preps & Deco-52.jpg
Lore & Thomas_531.jpg
TL0_3364-2.jpg
FRONTWEBSITE.jpg

Tabloo Margot


 

 

SCROLL DOWN

Tabloo Margot


 

 

Sluit je ogen en ga even terug in de tijd. Beeld jezelf in rond de tafel met je familie, ruik de vertrouwde geuren, zie de lichtjes van de kaarsen schitteren, hoor de vrolijke gesprekken en proef de heerlijke smaken van je lievelingseten.

De sfeer van familiale gezelligheid probeer ik steeds op te roepen wanneer ik een feest organiseer, thuis of op locatie!

Inkleding van de ruimte en tafelschikking vind ik erg belangrijk. Je gasten voelen zich in één oogopslag welkom. Samen gaan we op zoek naar de gepaste catering formule; een buffet of bediening aan tafel. Er zijn bijzonder veel mogelijkheden.

Ik luister, ik help, ik adviseer. En ik geniet mee, want er is niets zo aanstekelijk als een blij gezicht.

tabloo-margot_het-diner.jpg

Het Diner


Het Diner


Gastronomie in een uniek kader doorheen vlaanderen

De voorbije twee jaar heb ik met Tabloo Margot onvergetelijke momenten beleefd, mooie feesten mogen organiseren, leuke mensen ontmoet, maar vooral veel blije gezichten gezien. Tot nu toe kwam de opdracht van jullie, nu draai ik de rollen om en neem zelf het initiatief: Het Diner.

Tabloo Margot brengt gelijkgestemde levensgenieters samen rond een mooi gedekte tafel, steeds op een andere exclusieve locatie en met culinaire hoogstandjes van chefs die al je zintuigen zullen prikkelen. Want zeg nu zelf, rond de tafel worden toch de leukste gesprekken gevoerd, ontmoet je nieuwe interessante mensen en ontstaan de warmste herinneringen.

Plaatsen zijn beperkt, reserveer snel en kom genieten van deze unieke beleving.


11/10 : Puurs, 19u00 (VOLZET)

13/10 : Puurs, 12u30

Klik op de locatie om je in te schrijven

 

Proud partners

IMG_3199.JPG

Party Planner


Party Planner


Een nieuw baby'tje in de familie? Je beste vriendin is verloofd? Jullie hebben een jubileum te vieren? Je wilt je vriendin ten huwelijk vragen? Redenen genoeg om te vieren! Samen maken we van deze mooie momenten iets onvergetelijks.

tabloo-margot-projects.jpg

Projects


Projects


DSC02950.JPG

Weddings


Weddings


De knieval, de ring en de overtuigde 'ja, ik wil' zijn het startschot voor een jaar van voorbereidingen, keuzes die moeten gemaakt worden, emoties die hoog kunnen oplopen en meningen die soms kunnen verschillen. Op die momenten sta ik aan jullie zijde en zorg ervoor dat jullie zelf met volle teugen kunnen genieten van zowel de voorbereidingen als de grote dag zelf.
 

Preps & Deco-52.jpg

Corporate


Corporate


 

Lore & Thomas_531.jpg

Catering


Catering


De liefde voor koken ontdekte ik op kot in Gent. Alleen eten was niets voor mij, dus dan maar vrienden uitnodigen om samen gezellig te tafelen. Ontelbare etentjes en vele aanmoedigingen later besloot ik er iets mee te doen. Gaandeweg begon ik echter meer tijd te besteden aan de styling van de feesten die ik organiseer. Door de vele aanvragen is het helaas niet meer mogelijk om alles zelf te blijven doen. Daarom werk ik graag samen met goeie cateraars die helemaal mee zijn in mijn verhaal; geen saaie kleurloze buffetten, wel originele smakencombinaties. Samen met hen zorg ik dat jullie tijdens het feest kunnen genieten van een heerlijke maaltijd in een prachtig kader. 

TL0_3364-2.jpg

Margot


Margot


 

Hoe het allemaal begon ...

Reeds van kinds af aan ben ik dol op feestjes. De spanning bij de voorbereidingen, de mooi gedekte tafel, het klinken van de glazen, de geuren van de kookpotten en de schaterlach van zatte nonkels... Dat was puur genieten.

Mijn studententijd was één groot Gents Feest met ontelbare én vooral memorabele kotetentjes - op niveau! Deze trend zette zich verder wanneer nadien de eerste bachelorette, het eerste huwelijksaanzoek, de eerste babyshower, verloving én zelfs trouwfeest binnen de 'framily'-kring georganiseerd moest worden.

Het zijn dan ook deze vrienden en familie die me hebben gestimuleerd om mijn passie te delen met iedereen die iets te vieren heeft. Tabloo Margot, be my guest!

 
 

0494/84.70.17

info@tabloomargot.be

powered by