Serre de marie

Zelf ben ik een echte natuurmens. Voor mij geen citytrips, maar liever een trektocht door het prachtige ruwe Ijsland. Zo ga ik ook op zoek naar mijn locaties voor Het Diner. Geen voor de hand liggende locaties, maar liever authentieke plaatsen midden in de natuur of met een hoek af. Ik vond deze prachtige serre in de druivenstreek waar ik jullie graag wil ontvangen aan mijn tafel.

De prijs voor deze totaalbeleving bedraagt 150 euro per persoon. De culinaire inspiratie laat ik in alle vertrouwen over aan ladychef Lieselot, waarbij Vinetiq zal zorgen voor de perfecte foodpairing met hun cool climate wines. Verdere details blijven nog een verrassing, kom zelf maar ontdekken.

Locatie : Overijse
Datum : vrijdag 14 juni
Ontvangst : 19u00

SOLD OUT

Crème de la crème

Cremedelacreme_lieselot7 (1).jpg

Lieselot is ondertussen al bijna 14 jaar de vrouwelijke, jonge chef van Crème de la Crème. Ze streeft ernaar om zuivere smaken en geuren in al hun eigenheid om te zetten naar een culinaire ervaring. Dit met het gevoel en inspiratie van het seizoen en met dagverse producten volgens marktaanbod.

Ze volgde haar koksopleiding aan Spermalie en doet jaarlijks inspiratie op tijdens haar stages in de betere restaurants.

Zelf leerde ik Lieselot kennen toen ik klanten lyrisch hoorde vertellen over haar kookkunsten na een diner. Ik kon niet anders dan haar contacteren en al snel volgden onze eerste feesten samen. Als ik haar boek voor een evenement, weet ik al van tevoren dat de klant in de wolken zal zijn over het eten, dat is al elke keer zo geweest. Wat een plezier om met zo’n partners te kunnen samenwerken. Voor iedereen die nog niet de kans heeft gehad om op een van haar feesten aanwezig te zijn, heeft nu de unieke gelegenheid om dit zelf te ervaren.