blackboxx, brugge
Building better business, dat is de gedachte achter deze unieke co working space in Brugge. In Blackboxx groeien nieuwe ideeën. Elke dag. Elk moment. Hier worden bedrijven groter, sterker, beter. Hier worden mensen slimmer, gezonder, productiever. En net dat was de bedoeling van de ondernemers die dit gebouw aan de oevers van het Nijverheidsdok lieten herleven.
Creatieve ondernemers Kurt De Vlieghere en David van Gessel ontwikkelden in het verleden een aantal coworking concepten voor klanten, zowel in binnen- als buitenland. Naast co working zijn er ook ruimtes voor meetings en events. Tot ze het perfecte pand vonden om al hun ervaring die ze in steden als New York, Berlijn en Londen opdeden hier om te zetten in realiteit.
We laten jullie graag verder in spanning hoe de avond zal verlopen, maar verzekeren jullie zoals altijd een unieke beleving tijdens onze diners.
Het aperitief zal doorgaan aan de rand van het Nijverheidsdok, dineren doen we op het ponton boven het water. Tafels zullen op 1,5 meter van elkaar opgesteld staan per bubbel, vergeet dus zeker niet te vermelden met hoeveel personen jullie komen.
De prijs voor deze totaalbeleving bedraagt 200 euro per persoon. De culinaire inspiratie laat ik in alle vertrouwen over aan chef Thijs Gelaude van Cachette Catering. Zijn gerechten vertellen het verhaal dat we jullie deze avond willen brengen.
Locatie : Brugge
Datum : 7 & 8 augustus
Ontvangst : 19u00
Cachette catering
Na de opleiding in de hotelschool Spermalie te Brugge volgde Thijs een culinaire rondreis bij o.a. restaurant Bartholomeus**, restaurant ’t Zilte**, Kommilfoo* & Hertog Jan ***. Na een korte stage in Singapore, koos hij toch om zijn eigen keuken uit te bouwen in Sandton Hotel Domaine Cocagne in Nice.
Zonder enige verwachting maar met héél veel passie startte hij samen met zijn vrouw, Chaëlle Daneels een eigen catering zaak op. Zij ruilde daarom haar hotel carrière in om samen met Thijs hun droom waar te maken. En dat is best al avontuurlijk en boeiend geweest. Ze werkte in verschillende hotels als hotelmanager, dit zowel in binnen- & buitenland. Met een grote passie voor gastvrijheid en oog voor detail.
Gebeten door smaak en gepassioneerd door lokale topproducten zorgt Thijs voor een sterke visie qua gastronomie maar zeker met de nodige creativiteit.
Pictures by Heiki Verdurme