boomgaard

Wat ik vooral geleerd heb uit mijn jonge carrière als eventplanner is dat de eerste indruk doorslaggevend is. Die moet je verbazen, bedwelmen, verleiden. Want dan is de toon meteen gezet en staan al je zintuigen alvast op scherp om nog meer indrukken op te doen. Daarom trek ik er regelmatig op uit om aan location hunting te doen en hierbij volg ik gewoon mijn buikgevoel. Zo stond ik dus vorig jaar in deze bloeiende boomgaard en daar ontstond toen al het idee voor Het Diner.

Lente, het krioelt van de ideëen in mijn hoofd. Ik dek mijn tafel gewoon midden tussen bloeiende fruitbomen, er hangt muziek in de lucht, alle geuren en kleuren zijn in harmonie met de natuur en ook onze topchef volgt de inspiratie van de bloesem.

De prijs voor deze totaalbeleving bedraagt 150 euro per persoon. Onze chef zal jullie culinair verwennen met een gastronomisch diner, waarbij Vinetiq zal zorgen voor de perfecte foodpairing met hun cool climate wines. Verdere details blijven nog een verrassing, kom zelf maar ontdekken.

Locatie : Kapelle-Op-Den-Bos
Datum : zaterdag 27 april
Ontvangst : 18u00

SOLD OUT

 
IMG-8823.JPG

Cedric Vandevoorde is visboer in hart en nieren! Als deel van  de 4de generatie van een familievisbedrijf heeft hij dus geen gebrek aan know-how. Samen met zijn zus staat hij op het punt het bedrijf over te nemen om zo de familietraditie verder te zetten! Passie voor het vak is met overvloed aanwezig.

Eten, producten, voeding en zoveel meer was altijd hetgeen hen het meest boeide. Hun gedeelde nieuwsgierigheid en leergierigheid staat aan de basis van hun niet te stillen honger om telkens nieuwe producten op uw bord te brengen.

C-food catering

Hai Phan is misschien wel laatbloeier in het vak, maar dankzij tonnen volharding en respect voor het beroep is hij uitgegroeid tot een gepassioneerd kok en allround foodfreak!

Met veel vallen en opstaan heeft hij zijn weg gevonden in de culinaire wereld waar hij graag zijn kunnen etaleert. Hij begon zijn carrière als autodidact en op stage bij Vicki Geunes wakkerde de passie voor het koken zienderogen aan. Drie jaar lang experimenteerde hij als chef om daarna zijn leerproces te vervolgen bij restaurant The Jane, onder Nick Bril en Sergio Herman. Dit is waar hij de benodigde finesse vergaart en waar hij zich nieuwe kooktechnieken eigen maakt.

2019-03-02.png