De notelaer, bornem

Het 200 jaar oude gebouw is het voormalige zomerpaviljoen van de familie d’Ursel. De plafond- en muurschilderingen van Antoine Plateau (1759-1815), de reflectie van het landschap in de hoge spiegels en de prachtige parketvloer maken van het salon een betoverend geheel. In de boogvelden boven de 5 ramen van het octogonale salon bracht de Brusselse beeldhouwer François-Joseph Janssens bas-reliëfs aan in stuc, die stellen de Schelde en haar bijrivieren voor.

Op deze exclusieve locatie kunnen slechts 10 personen plaatsnemen. Schrijf je in per 2 aan één van onze 5 tafeltjes.

De prijs voor deze totaalbeleving bedraagt 200 euro per persoon. De culinaire inspiratie laat ik in alle vertrouwen over aan chef Thijs Gelaude van Cachette Catering.

Locatie : Bornem
Datum : 20 juli
Ontvangst : 19u00

Cachette catering

18216577_10154582916853683_7935430778701857279_o[1].jpg

Na de opleiding in de hotelschool Spermalie te Brugge volgde Thijs een culinaire rondreis bij o.a. restaurant Bartholomeus**, restaurant ’t Zilte**, Kommilfoo* & Hertog Jan ***.  Na een korte stage in Singapore, koos hij toch om zijn eigen keuken uit te bouwen in Sandton Hotel Domaine Cocagne in Nice.

Zonder enige verwachting maar met héél veel passie startte hij samen met zijn vrouw, Chaëlle Daneels een eigen catering zaak op.  Zij ruilde daarom haar hotel carrière in om samen met Thijs hun droom waar te maken.  En dat is best al avontuurlijk en boeiend geweest. Ze werkte in verschillende hotels als hotelmanager, dit zowel in binnen- & buitenland. Met een grote passie voor gastvrijheid en oog voor detail.

Gebeten door smaak en gepassioneerd door lokale topproducten zorgt Thijs voor een sterke visie qua gastronomie maar zeker met de nodige creativiteit.

Pictures by Heiki Verdurme