Wuustwezel

Het bosrijke gebied waar onze volgende editie van ‘het diner séparé’ zal doorgaan is een privé eigendom. De eigenaars stellen uitzonderlijk hun domein open voor deze gelegenheid. We organiseren een diner zaterdagavond en een lunch zondagmiddag. Plaatsen aan tafel zijn beperkt door de Corona-maatregelen.

De prijs voor deze totaalbeleving bedraagt 250 euro per persoon. De culinaire inspiratie laat ik in alle vertrouwen over aan chef Thijs Gelaude. Verdere details blijven nog een verrassing, kom zelf maar ontdekken. Wij beloven jullie een unieke beleving van begin tot eind.

Locatie : Wuustwezel
Datum : 31 oktober - 1 november
Ontvangst : 17u00 op zaterdag, 12u00 op zondag

CACHETTE CATERING

18216577_10154582916853683_7935430778701857279_o[1].jpg

Na de opleiding in de hotelschool Spermalie te Brugge volgde Thijs een culinaire rondreis bij o.a. restaurant Bartholomeus**, restaurant ’t Zilte**, Kommilfoo* & Hertog Jan ***.  Na een korte stage in Singapore, koos hij toch om zijn eigen keuken uit te bouwen in Sandton Hotel Domaine Cocagne in Nice.

Zonder enige verwachting maar met héél veel passie startte hij samen met zijn vrouw, Chaëlle Daneels een eigen catering zaak op.  Zij ruilde daarom haar hotel carrière in om samen met Thijs hun droom waar te maken.  En dat is best al avontuurlijk en boeiend geweest. Ze werkte in verschillende hotels als hotelmanager, dit zowel in binnen- & buitenland. Met een grote passie voor gastvrijheid en oog voor detail.

Gebeten door smaak en gepassioneerd door lokale topproducten zorgt Thijs voor een sterke visie qua gastronomie maar zeker met de nodige creativiteit.