De kristallijn, gent

We ontvangen jullie graag voor een unieke beleving op deze locatie. We willen nog niet teveel prijsgeven, maar beloven zoals altijd om al jullie zintuigen te prikkelen tijdens deze culinaire avond. We raden wel aan om jullie warm aan te kleden! Meer info volgt een week van tevoren.

De prijs voor deze totaalbeleving bedraagt 250 euro per persoon. De culinaire inspiratie laat ik in alle vertrouwen over aan chef Thijs Gelaude, ondertussen onmisbaar geworden bij onze diners.

Locatie : Gent
Datum : 11 december
Ontvangst : 20u00

 

Cachette catering

Na de opleiding in de hotelschool Spermalie te Brugge volgde Thijs een culinaire rondreis bij o.a. restaurant Bartholomeus**, restaurant ’t Zilte**, Kommilfoo* & Hertog Jan ***.  Na een korte stage in Singapore, koos hij toch om zijn eigen keuken uit te bouwen in Sandton Hotel Domaine Cocagne in Nice.

Zonder enige verwachting maar met héél veel passie startte hij samen met zijn vrouw, Chaëlle Daneels een eigen catering zaak op.  Zij ruilde daarom haar hotel carrière in om samen met Thijs hun droom waar te maken.  En dat is best al avontuurlijk en boeiend geweest. Ze werkte in verschillende hotels als hotelmanager, dit zowel in binnen- & buitenland. Met een grote passie voor gastvrijheid en oog voor detail.

Gebeten door smaak en gepassioneerd door lokale topproducten zorgt Thijs voor een sterke visie qua gastronomie maar zeker met de nodige creativiteit.

Cachette is onze vaste partner voor het diner séparé. Naast het culinaire aspect denken ze graag mee over de originele presentatie van de gerechten, het thema en de beleving voor de klant. We vormen een geweldig team en hebben nog veel in petto voor toekomstige edities van het diner séparé.