VALKE VLEUG

Valke Vleug is het jonge Belgische wijndomein van Vinetiq. In 2016 werden de eerste wijnstokken geplant in het landelijke Liezele. Niet enkel het druiven plukken maar ook het wijn maken zal op het domein gebeuren. Ze bouwen er een moderne hoeve die alles voorziet om kwaliteitsvolle flessen te bottelen en te verkopen. Architect Vincent Van Duysen tekent de bouwstenen uit tussen de wijngebouwen, paardenstallen en eigen wijnkelders. Eenvoud & puurheid zijn in schoonheid verbonden door natuur en stenen.

Tussen de wijnranken wil ik jullie graag uitnodigen aan mijn tafel om te genieten van een gastronomisch diner in een unieke omgeving, waar Vinetiq zal zorgen voor de aangepaste wijnen bij de gerechten van Ambrosia. Omdat vrijdagavond meteen was uitverkocht, zijn de inschrijvingen voor zondagmiddag nu ook geopend.

De prijs voor deze totaalbeleving bedraagt 150 euro per persoon. Verdere details blijven nog een verrassing, kom zelf maar ontdekken.

Locatie : Liezele (Puurs)
Datum : zondag 13 oktober
Ontvangst : 12u30

Ambrosia fijnkeuken

20181012_TablooMargot-Vinetiq_035.jpg

Nadat hij jarenlang achter het fornuis van sterrenrestaurants heeft gestaan, startte chef-kok Kurt Van den Broeck zijn eigen cateringbedrijf. Hij beheerst dan ook het gastronomisch metier tot in de puntjes.

Twee decennia ervaring met de fijnste ingrediënten, verrassende menu’s en speciale events, dat proef je met al je zintuigen. Want wat Ambrosia voorschotelt, prikkelt niet alleen de smaakpapillen.

Kurt kookt hoofdzakelijk klassieke gerechten met een eigenzinnige, creatieve toets. Het liefst tovert hij een lekker menu op maat op tafel. Dat is meteen ook een streling voor het oog, want elk bord is een plaatje.